Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Назва: Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу
Автори: Поляков, Руслан
Чупріна, Наталія
Махінько-Думіх, Ірина
Ключові слова: кухарський одяг
трансформація
професійний одяг
деконструкція
дизайн одягу
дизайнерський бренд
конструктивно-композиційне рішення
Дата публікації: 4-кві-2025
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Поляков Р. Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу / Р. Поляков, Н. Чупріна, І. Махінько-Думіх // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 394-396.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено можливість застосування методу деконструкції при створенні професійного кухарського одягу. Вивчено вплив естетики дизайнерських брендів Helmut Lang та Ann Demeulemeester 2000-х років на формування сучасного образу кухаря. Представлено аналіз трансформації моделей, що демонструють адаптацію прийомів деконструкції до професійного одягу з елементами трансформації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Том 1_2025 (4)-394-396.pdf593,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.