Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поляков, Руслан | - |
dc.contributor.author | Чупріна, Наталія | - |
dc.contributor.author | Махінько-Думіх, Ірина | - |
dc.date.accessioned | 2025-10-01T07:21:35Z | - |
dc.date.available | 2025-10-01T07:21:35Z | - |
dc.date.issued | 2025-04-04 | - |
dc.identifier.citation | Поляков Р. Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу / Р. Поляков, Н. Чупріна, І. Махінько-Думіх // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 394-396. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273 | - |
dc.description.abstract | У роботі досліджено можливість застосування методу деконструкції при створенні професійного кухарського одягу. Вивчено вплив естетики дизайнерських брендів Helmut Lang та Ann Demeulemeester 2000-х років на формування сучасного образу кухаря. Представлено аналіз трансформації моделей, що демонструють адаптацію прийомів деконструкції до професійного одягу з елементами трансформації. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | кухарський одяг | uk |
dc.subject | трансформація | uk |
dc.subject | професійний одяг | uk |
dc.subject | деконструкція | uk |
dc.subject | дизайн одягу | uk |
dc.subject | дизайнерський бренд | uk |
dc.subject | конструктивно-композиційне рішення | uk |
dc.title | Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2025-04-04 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Том 1_2025 (4)-394-396.pdf | 593,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.