Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Title: Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу
Authors: Поляков, Руслан
Чупріна, Наталія
Махінько-Думіх, Ірина
Keywords: кухарський одяг
трансформація
професійний одяг
деконструкція
дизайн одягу
дизайнерський бренд
конструктивно-композиційне рішення
Issue Date: 4-Apr-2025
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Поляков Р. Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу / Р. Поляков, Н. Чупріна, І. Махінько-Думіх // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 394-396.
Abstract: У роботі досліджено можливість застосування методу деконструкції при створенні професійного кухарського одягу. Вивчено вплив естетики дизайнерських брендів Helmut Lang та Ann Demeulemeester 2000-х років на формування сучасного образу кухаря. Представлено аналіз трансформації моделей, що демонструють адаптацію прийомів деконструкції до професійного одягу з елементами трансформації.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Appears in Collections:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Том 1_2025 (4)-394-396.pdf593,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.