Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27984Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Kugai, Kseniia | en |
| dc.contributor.author | Konovaliuk, Anna | - |
| dc.date.accessioned | 2024-11-06T18:11:20Z | - |
| dc.date.available | 2024-11-06T18:11:20Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.citation | Konovaliuk A. Methods of translating Ukrainian phraseological units into English / A. Konovaliuk ; scientific supervisor K. Kugai // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 11 квітня 2024 р. / за заг. ред. І. А. Махович. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 355-357. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27984 | - |
| dc.description.abstract | The purpose of the work is to analyse the methods and peculiarities of translating Ukrainian phraseological units into English. | uk |
| dc.language.iso | en | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.title | Methods of translating Ukrainian phraseological units into English | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | - |
| local.conference.date | 2024-04-11 | - |
| local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | - |
| local.conference.section | Актуальні питання іноземної філології та перекладознавства | uk |
| Appears in Collections: | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу Кафедра філології та перекладу (ФП) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ITPF_2024_P355-357.pdf | 294,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.